Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.
Dutch language English language German language Romanian language
Echipamente adezive

Masterfoam este specializat in aplicarea autoadezivelor materialelor flexibile. 

Folosim urmatoarele tipuri de tehnologii:

1. Adeziv de dispersie
Echipamentul nostru de dispersie produce o foita autoadeziva, care este potrivita in special pentru elementele matritate cu polipropilen. Tipul si cantitatea de adeziv pot fi selectionate individual. Daca se cere, putem include un strat de pasla pentru a va intari produsul sau sa prevenim alungirea. Putem de asemenea sa ajustam hartia protectoare in mod individual. 

2.Topirea la cald

In afara de adezivul de dispersie, oferim de asemenea adeziv cu lipire la cald, pe care il adaugam in principal bumbacului si paslei poliesterice, in forma de benzi. Aceasta banda este in principal aplicata daca hartia de protectie trebuie sa fie indepartata usor si rapid.

Oferim materiale laminate pe role, precum si decupate, dar si parti prefabricate finisate.

3. Adeziv de transfer 
Flosirea adezivului de transfer poate fi alegerea potrivita pentru intrebuintari speciale. Putem stoca tipurile populare, de pilda bazat pe acrilic modificat sau pe baza de cauciuc cu durabilitate initial mare si/sau durabilitate finala mare.

Ne-ar face deosebita placere sa va ajutam in alegerea tipului potrivit de adeziv, combinat cu tehnologia ideala de aplicare al acestuia.