Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.
Dutch language English language German language Romanian language
Decuparea cu jet de apa

Masterfoam opereaza utilaje de decupare cu sistem de jet pentru intrebuintari care necesita viteza si acuratete de mare nivel.
Exista multe feluri de aplicare a acestui tip de tehnologie de decupare – nu doar datorita tipurilor de material, care pot fi procesate, dar si datorita acuratetii, pe care aceasta tehnologie o poate indeplini.

Utilajul nostru din dotare decupeaza la presiune foarte mare. Asta inseamna ca putem taia material care variaza ca grosime si sensibilitate, de la super moale la elastometre masive si placi de plastic. Grosimea maxima este de 100 mm, iar dimeniunea marimea placii poate atinge  2,000x1,600 mm.

O optimizare automata a productiei este integrata in utilajul controlat computerizat. Acest lucru faciliteaza considerabil potentialul de economisire privitor la intrebuintarile ulterioare ale materialului, avand in vedere ca nu exista margini concave dupa taiere.

Daca ni se furnizeaza de catre client un desen sau proiect in format AutoCAD sau orice format PDF, prin e-mail de exemplu, noi putem executa decuparea direct din datele formatului trimis.
 
Avantaje: minimum de material folosit in cazul formelor complexe, costuri reduse de programare, fara costuri de lame, lipsa erorilor de transmitere a desenului, viteza mare, iar mostra se executa rapid, depinzand in mod normal de volumul potential si cantitatea de material folosit. Asadar, acest tip de decupare este foarte potrivit pentru prototipuri si serii singulare.