Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.
Dutch language English language German language Romanian language
Discuri de polizat

Masterfoam produce discuri de polizat inovatoare si de foarte buna calitate. Aceste produse sunt aplicate pentru reconditionarea vopselei in contructia de vehicule si nave. Dar se mai aplica destul de frecvent in industrie, in general. 

Discurile de polizare individuale sunt produse pe baza spumelor sintetice speciale, de inalta performanta. 

Tehnologia robotizata de ultima ora permite o libertate aproape nelimitata a design-ului in timpul efectuarii noilor serii de discuri de polizat. Materiale speciale din velur de calitate ridicata sunt amestecate cu un adeziv special topit la cald. Combinatia tehnologiei robotizata din timpul proiectarii produsului si tehnologia speciala de adeziv este compleata de posibilitatea printarii pe discuri. In afara de prcedura ink-jet oferim de asemenea posibilitatea individualizarii discurilor prin serigrafie sau, pentru imprimarea unei diagrame concise, de exemplu. 

De asemenea oferim solutii nestandardizate pentru design si ambalare. Fie in gramezi, carton in folie individuala sau in ambalaj de carton individual specific – creativitatea nu are limite aici.

Datorita folosirii componentelor de performanta, echipamentele de productie de ultima ora si design-ul individual prin tiparire si ambalare, Masterfoam este capabil sa va ofere produse extreme de competitive si constituie un partener important pe piata.