Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.
Dutch language English language German language Romanian language
Ambalarea

Competentele Masterfoam sunt concentrate cu predilectie pe ambalarea constructiva. De pilda, datorita ambalarii interioare de proasta calitate sau insuficienta, de amortizare a socului, anual se pierd din stricaciuni milioane de Euro.

In afara de distrugerea materialului, expeditorului ii este afectata reputatia si imaginea. Aceasta impresie negativa ar putea conduce la pierderea afacerii.
Protectia transportului este completata de o gama de produse anexe proiectate pentru captuseala valizelor tehnice si ambalarea bunurilor de lux: un efect de calitate exceptionala si de senzatie placuta la atingere al suprafetei, sunt necesare pentru a sustine imaginea luxurianta a produsului..

Variatele cerinte ale ambalarii necesita inalte competente de interpretare!  O tema pentru Masterfoam!

Ambalajele contructive de buna calitate ar trebui:
1. Sa ofere protectie optima pentru bunurile ce se transporta
2. Sa fie dezvoltat, verificat si documentat
3. Sa fie construit economic (design si spuma selectata)
4. Sa fie transportat cu usurinta si sa necesite spatiu minim de depozitare
5. Sa fie simplu, dar creativ si inovativ

PE – ambalajul tip perna

Ambalajul de tip perna are sarcina de a reduce efectele loviturilor din timpul transportului si depozitarii.
Depinzand de fragilitatea articolului de protejat, se alege si se dezvolta calitatea si design-ul spumei.
In timpul acestui proces factorii de fragilitate (G), greutatea componentelor si inaltimea de cadere sunt legate de caracteristicile spumei (nivel de varf G)

Solutiile constructive pot ajuta la distributia incarcaturii si prin urmare la cresterea eficientei.

Cutii de distributie Masterbox

Cutiile de distributie gofrate sunt testate si dovedite ca fiind potrivite pentru ambalare bunurilor sensibile la vibratii.
Pe langa sortarea standard, Masterfoam produce aceste cutii de distributie in design nestandardizat cu dimensiuni nestandardizate, inaltimi de profil diferite sau spume special alese, de pilda in versiuni conductive antistatice sau permanente.

Masterbox Deluxe 

Captusirea exterioara este inclusa in aceasta optiune, minimalizand nevoia pentru articole interne aditionale. Nu exitati sa cereti o mostra gratuita!

Suporturi din spuma polietilenica

Integreaza protectia de perna in interiorul cutiei. Panourile sunt lipite in interiorul ambalajului si protejeaza produsul d-voastra minimalizand pericolul miscarii articolului.

Noi furnizam aceste suporturi in design autoadeziv si in diferite dimensiuni si grade de duritate – croite special.

Panouri profilate

Panourile profilate sunt protectii de ciocnire flexibile pentru produse de orice tip. Materialul poliuretanic flexibil se adapteaza la orice forma si e perfect potrivit pentru adaptarea sa la cutii. Livram panouri profilate in diferite dimensiuni, structuri noduroase, grade de duritate si design; se poate de asemenea opta pentru versiune autoadeziva.

Ambalajul de lux
Produsele sunt din ce in ce mai asemanatoare. Calitatea ambalajului este cea care diferentiaza produsul, si acest lucru va creste din ce in ce mai mult ca importanta pe viitor.
Masterfoam dezvolta ambalaje personalizate, care ofera combinatia ideala intre estetic si protectia produsului.
Consistenta densa a culorilor si varietatea lor, impreuna cu o structura fina conduc la o impresie de foarte buna calitate. Fie frezat, taiat 3-dimensional sau ulterior suvitat, aproape ca nu avem limita de creativitate.

Logistica interna

Transportul partilor delicate in procesul de productie si pe parcursul lantului de valori constituie o sarcina care necesita ambalare dezvoltata in mod individual. Masterfoam dezvolta si produce pentru d-voastra:    
 

ambalaje reutilizabile 
• ambalaj intern 
• ambalaj de protectie pentru transport 
• distantatoare
• tavi din spuma
• diverse aplicatii din spuma 

Protectia canturilor

Cu o gama standard de profile de protectie a canturilor va putem prezenta in timp scurt o solutie de protectie de transport, la cost redus.

Profilele pre-asamblate sunt croite la marime, perforate sau li se adauga diferite optiuni adezive. In acest fel, suntem gata sa le ajustam articolului de ambalat in concordanta cu nevoile d-voastra.

Va punem la dispozitie gama noastra de mostre de profile standard.

Pentru cantitati mai mici putem adapta ambalajul in mod corespunzator.

Livram o varietate de produse din placi de spuma polietilenica cu diferite niveluri de protectie – pentru clientii care doresc sa-si produca propriul lor design de ambalare, in functie de cerintele speciale ale produsului.
Va putem furniza un card de mostre pentru a alege materialul. Ne-ar face placere sa va oferim sprijinul in privinta acestei probleme.

Masterfoam este specializat in captuseli croite creativ pentru valize tehnice. Convertim materiale de calitate exceptionala care prin impresie si senzatia placuta de atingere evidentiaza valoarea bunului ambalat. 

Folosim spume polietilenice si poliuretanice in diverse grade de densitate si culoare. Aceasta e taiata, frezata, lipita si/sau fasonata – in concordanta cu  specificatiile tehnice.

Statiile moderne CAD pregatesc solutii de ambalare “croite” in mod individual. Putem produce cu rapiditate bucati mostra folosind plotterul sau utilajul cu jet de apa pentru primele etape.

Nu se calculeaza costuri cu uneltele in acest stagiu. In acest mod putem ajunge la o solutie echilibrata permanenta in conformitate cu cerintele d-voastra.

Testarea

Ambalajele optime economisesc costurile si maresc satisfactia clientilor.

Va sprijinim pe parcursul acestui proces prin furnizarea de rezultate de teste in conformitate cu:
- DIN EN 22248 test de coliziune verticala
- DIN EN 22244 test de coliziune orizonatala
- DIN EN 22234 test de stivuire sub incarcatura statica

Ne-ar face deosebita placere sa aplicam oricare alte teste pe care le doriti. Lucram cu autoritati de testare respectabile care ne furnizeaza ultimele noutati, cunostinte si descoperiri in materie de teste.